Implementing Domain-Driven Design

 I april har vi på Citerus den stora glädjen att erbjuda en fantastisk möjlighet för dig som vill gå på djupet i hur man designar och implementerar mjukvarusystem med hjälp av domändriven design.

Vaughn Vernons släpper i dagarna sin efterlängtade bok Implementing Domain-Driven Design. Vi har nu möjlighet att erbjuda en tredagars kurs baserat på boken direkt från förvattaren, då Vaughn besöker Sverige och Citerus i början av april.

Patrik Fredriksson, Citerus: -"En viktig del av de DDD-kurser jag håller handlar om hur man omvandlar tankarna och teorierna från DDD till faktiska, många gånger storskaliga, projekt och system. Med Vaughns bok har DDD-communityn nu fått ett omfattande referensverk som i detalj adresserar detta. Implementing Domain-Driven Design diskuterar alla aspekter av att bygga system med DDD från att ha koll på de små men viktiga detaljerna, till att inte tappa fokus på de övergripande målen."

Kursen hålls 9-11 april i Stockholm. Antalet kursdeltagare är begränsat till 20 för att kunna skapa en intim och interaktiv workshop där alla deltagare får möjlighet att aktivt delta. Anmäl dig idag för att försäkra dig om en plats!

comments powered by Disqus

Toppbetyg till Citerus utbildningar

Citerus har lett utbildningar i agila metoder sedan 2003, då företaget anordnade Sveriges första Scrum-kurs. Idag får Citerus scrum master-utbildning 9 av 10 i snittbetyg från deltagarna. Läs mer →


Vad är upplevelsebaserat lärande?

Tänk tillbaks på en gång när du verkligen lärde dig något viktigt. En gång när du fick en riktig aha-upplevelse som ledde till att du började tänka och bete dig på ett nytt sätt. Bli inte förvånad om detta var i en helt annan situation än i ett klassrum. Du visste ju redan att de verkliga lärdomarna kommer när vi minst anar dem. Läs mer →


Sandra Ahnkron, Talent Manager

Citerus växer

Vi vet att man kan förändra världen med hjälp av mjukvara. Vill du vara med?  Lär dig mer om oss →


Pär Buskas

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta Pär Buskas för information om våra konsulttjänster och utbildningar.  Kontakta Pär →


Inspiration via e-post

Har du också ett engagemang för utvecklingen i branschen? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev, där vi delar med oss av artiklar, inspiration och möjligheter.

Du kan enkelt säga upp din prenumeration om du ändrar dig. Vi lämnar aldrig ut e-postadresser till tredje part.
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

 

 

 

Om Citerus

Citerus hjälper företag att lyckas med sin mjukvaruutveckling. Vi erbjuder metodinförande, kurser och träning samt systemutveckling och kan dessutom avlasta våra kunder genom ta oss an både delprojekt och hela projektåtaganden. Allt för att de ska kunna hålla en hög innovationstakt och skapa smarta lösningar som ökar deras konkurrenskraft. Citerus kunder har den gemensamma nämnaren att de ser mjukvaruutveckling som affärskritiskt. Läs mer →

monthly
0.5