Kontorsadministratör / Chefsassistent

Vill du jobba heltid eller deltid?

Tänk dig en roll där du hjälper tre fantastiska chefer att lyckas i sina roller, håller kaffet nykokt, ordning och reda på information och beställningar till kontoret. Du får möjlighet att komma till en lugn arbetsplats, högst upp i huset nära T-Centralen där du delar dina dagar med tre energifulla kollegor i olika delar av livet med stor passion för att utveckla bolaget i sina roller som VD, Affärsutvecklare och HR-partner. En gång i månaden fylls huset av alla anställda konsulter som annars är ute på uppdrag för kunskapsdelning och flera gånger varje månad är det kvällsevent, frukostmingel och kurser där vi öppnar upp dörrarna för att inspirera IT-stockholm. Bakom kulisserna finns du, som får allt att flyta på smidigt.

Är en bred roll rätt för dig, eller vill du ha ett smalare fokus?

 • Dataadministratör
  Du rör dig smidigt i moln-tjänster som Google Docs och chattprogram som Slack, beställer och tar emot mat och kontorsvaror.
 • Receptionist
  När gäster kommer på besök har du redan ordnat med kaffe och tända ljus som ger ett starkt välkomnande.
 • VD-assistent
  En gång i månaden löser du enklare ekonomiadministration, kvittoredovisning, kopierar siffror mellan program och testar att uträkningar blir rätt. Har du jobbat i något ekonomisystem kommer du snabbare vara igång.
 • Chefsassistent
  Du hjälper vår HR-partner genom att dela info till nyanställda, påminna och prickar av att allt från företagshälsovård till portering av telefonnummer blir rätt steg, för steg.
  Vår affärsutvecklare för utbildningsverksamheten hjälper du genom att administrera info om kursdeltagare, skicka kursutvärderingar och info, boka lokaler för event, skriva ut kursmaterial och se att allt är prydligt inför att kursdeltagarna kommer.

Värderingsdrivet bolag

Citerus har hjälpt högprofilerade företag i Stockholm att leverera affärsvärde genom tekniska lösningar och hållbara organisationer i över 23 år. Citerus är ett personalägt och värdebaserat konsultföretag med höga ambitioner på personlig utveckling hos alla anställda. Vi är ett inspirationshus där vi delar med oss av våra erfarenheter och ständigt söker ny kunskap.

Vi bygger företaget tillsammans genom att fokuserat och små experiment jobba mot ett gemensamt mål, samtidigt som vi skrattar och har roligt tillsammans varje dag. Agila metoder och mjukvaruutveckling är vår passion.

Citerus är en platt organisation, där beslut tas av de som har bäst kompetens, med tydliga och transparenta beslutsvägar.

Vi är öppna för att rekrytera två personer. Hör av dig och berätta vad som är rätt för dig, brett eller smalt fokuserat på några av delarna ovan, heltid eller deltid, tillfälligt eller långsiktigt!

Vi är nyfikna på dig!

Är du nyfiken på att höra mer om hur Citerus funkar och varför vi är ett annorlunda konsultbolag? Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Skicka ett mail till [email protected] eller fyll i dina uppgifter så återkommer vi!

Cecilia och Frida

Cecilia Borg

Ditt namn

Ditt mobilnummer och/eller e-post

Linkedinlänk

Människa eller robot? (skriv bokstäverna du ser)
captcha

Accelerera din utveckling på Citerus!

Välkommen till ett bolag där du inte är ett CV i mängden och du kan testa olika miljöer.

Inspirerande kollegor

Hos oss blir du del av en grupp vetgiriga, modiga och helhetstänkande konsulter, erkända utvecklare och agila experter som är generösa med sin kunskap.

Annorlunda kultur

Varje år investerar vi stort -på arbetstid- i vårt eget lärande. Vi tror på delegerat ledarskap, utrymme för initiativtagande och många anställda har valt att bli delägare i Citerus.

Utmanande uppdrag

Våra kundrelationer bygger vi med bolag där vårt kunnande gör stor nytta, där behovet är stort av ny teknologi och nya effektivare sätt att arbeta.

logosoup_large