Vi rekryterar agila experter!

Vi på Citerus blir fler och vill gärna komma i kontakt med dig som svarar JA på följande frågor:

  • Är du en initiativtagare och drivande kraft i förändring som lyckas guida både individer, team och organisationer att skapa ännu mer värde?
  • Har du djup kunskap i agila metoder, ledarskap och från bolag i olika mognadsfaser?
  • Trivs du i att inspirera andra och är duktig på det du gör utan att tro att du är fullärd?
  • Är du redan intresserad av verktyg så som story mapping, change artistry, scrum, kanban eller lean?
  • Längtar du efter inspirerande diskussioner med likasinnade?

Som agil expert på Citerus kombinerar du uppdrag på 6-18 månader som interimchef och förändringsledare eller scrum master, agil coach och produktägare med kortare utbildningsinsatser eller coachande uppdrag. Medan du möter nya utmaningar och din erfarenhet växer vässar du din förmåga att bidra till förändringar med långsiktig positiv inverkan på kundernas verksamheter samtidigt som du etablerar dig som erkänt uppskattad expert och bidrar till branschens utveckling, exempelvis genom artiklar och som talare på konferenser.

 

“Hos Citerus har jag möjlighet att utvecklas så väl personligt som i min arbetsroll genom intressanta möjligheter och extremt kompetenta medarbetare.” /Håkan

 

 


Att jag har tillgång till Citerus samlade kunskap gör mig trygg i min roll som konsult.” /David

 


Citerus är en perfekt plats att vara på för att dela med mig av den kunskap jag skaffat mig om att transformera stor-skaliga verksamheter till att jobba enligt agila metoder och dessutom lära mig nya saker.” /Karin

Accelerera din utveckling på Citerus!

Välkommen till ett bolag där du inte är ett CV i mängden och du kan testa olika miljöer.

Inspirerande kollegor

Hos oss blir du del av en grupp vetgiriga, modiga och helhetstänkande konsulter, erkända utvecklare och agila experter som är generösa med sin kunskap.

Annorlunda kultur

Varje år investerar vi stort -på arbetstid- i vårt eget lärande. Vi tror på delegerat ledarskap, utrymme för initiativtagande och många anställda har valt att bli delägare i Citerus.

Utmanande uppdrag

Våra kundrelationer bygger vi med bolag där vårt kunnande gör stor nytta, där behovet är stort av ny teknologi och nya effektivare sätt att arbeta.

logosoup_large

Vi berättar gärna mer!

Låt oss veta att du är intresserad av att höra mer om vilka möjligheter som finns för dig på Citerus genom att fylla i dina uppgifter här på sidan. Vi ser fram emot en personlig kontakt med dig som är nyfiken på oss.

Tobias och Fredrika

tobias_hill_sepia_512x512

fredrika_karlsson_sepia_512x512

Ditt namn

Ditt mobilnummer och/eller e-post

Linkedinlänk

Människa eller robot? (skriv bokstäverna du ser)
captcha