Egentligen är det ganska enkelt

Extraordinär mjukvara skapas av extraordinära utvecklingsteam. Som består av individer med hög teknisk kompetens och förmåga att samarbeta. Citerus konsulter utvecklar mjukvara, och hjälper människor som utvecklar mjukvara att utveckla sig själva.

Vi utvecklar mjukvaran åt er

Du har en affärsidé som bygger på mjukvara men inte kompetensen eller resurserna att implementera den. Hyr ett dedikerat projektteam av teknikkonsulter från oss som blir din utvecklingsavdelning, eller en del av den när egna resurser inte räcker till. Du får ett samspelt och effektivt utvecklingsteam som med hjälp av domändriven design säkerställer att systemets arkitektur verkligen stödjer din affär och med sin långa erfarenhet av systemutveckling ser till att koden håller hög kvalitet. Våra konsulter har lång erfarenhet av systemutveckling och agila projektmetoder - längst erfarenhet i Sverige faktiskt.

Agil innovation

Våra kunder vill ofta lansera en första version av en tjänst eller ett system på kort tid, ofta med en liten budget. Våra team levererar fungerande mjukvara i korta sprintar, ofta bara ett par veckor långa, för att ge maximal kundnytta med minimal komplexitet på kortast möjliga tid. Vi kallar det "Agil innovation".

Exempel på uppdrag

<w:get name='in.read_more_text'/

Citerus hjälpte Reco.se att leverera en ny version av tjänsten på kort tid och på budget.  Läs mer →

 

Vi hjälper er att bli bättre på att utveckla mjukvara

Du ansvarar för mjukvaruutvecklingen inom din organisation och vill få mer och bättre mjukvara för pengarna. Våra metodkonsulter kan hjälpa dig att få mer mjukvara för pengarna genom att införa lättrörliga arbetssätt. Våra agila coacher har hjälpt organisationer att införa Scrum sedan 2003 och vi har jobbat som tekniska mentorer i utvecklingsprojekt för att införa utvecklingsmetoder som testdriven utveckling (TDD), kontinuerlig integration och refactoring ännu längre. Vi kan också kombinera och anpassa våra standardkurser till skräddarsydda utbildningspaket för att utbilda och certifiera just din organisation på bästa sätt.

Agil expansion

Många av våra kunder är framgångsrika programvaru- och internetbolag som behöver bibehålla sin innovationskraft och effektivitet under stark tillväxt. Vi hjälper dem att få agila processer på plats. Vi kallar det "Agil expansion".

Exempel på uppdrag

<w:get name='in.read_more_text'/

Agil expansion på ett av Sveriges mest kända internetbolag  Läs mer →

 

Vi tillför specifik kompetens inom mjukvaruutveckling

Du behöver förstärka din utvecklingsavdelning med en specifik kompetens för ett projekt. Du kanske behöver integrera flera olika system? Eller lyfta dem till modernare språk och en arkitektur som bättre stödjer din affär? Då hjälper vi dig att ta fram en strategi och att genomföra den. Hos oss kan du också hyra några av Sveriges mest erfarna agila projektledare och systemutvecklare.

Exempel på uppdrag

<w:get name='in.read_more_text'/

ASSA ABLOY anlitar konsulter som stöttar projektplaneringen och utvecklare.  Läs mer →

 

"Det Citerus konsult åstadkom på en dag i veckan hos oss var magiskt."

Tobias Basilius - Grundare, reco.se
Fler nöjda kunder →
Pär Buskas

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta Pär Buskas för information om våra konsulttjänster och utbildningar.  Kontakta Pär →

 

Vässa din utvecklingsavdelning

Ni vill bli bättre på att utveckla mjukvara. Vi skräddarsyr företagsinterna utbildningar om systemutveckling och agil utveckling. Bland kunderna finns Connecta, Skandikon och GE Healthcare.

 

Om Citerus

Citerus hjälper företag att lyckas med sin mjukvaruutveckling. Vi erbjuder metodinförande, kurser och träning samt systemutveckling och kan dessutom avlasta våra kunder genom ta oss an både delprojekt och hela projektåtaganden. Allt för att de ska kunna hålla en hög innovationstakt och skapa smarta lösningar som ökar deras konkurrenskraft. Citerus kunder har den gemensamma nämnaren att de ser mjukvaruutveckling som affärskritiskt. Läs mer →

monthly
1.0