Kurser, workshops & events

Kurser, workshops & events

Citerus workshops och utbildningar passar dig som värdesätter insikter och interaktivitet. Med oss får du lära dig på djupet genom interaktiva uppgifter. Vi hjälper dig att förvandla de upplevelser du får till insikter du tar med dig hem – samt kompletterar med kraftfulla teorier och konkreta tips baserat på vår expertis och erfarenhet. 

Öppna kurser

I våra öppna kurser och ledarskapsprogram får du möjligheten att lära av såväl kursledare som deltagare från andra branscher samtidigt som du lär dig när du delar med dig av dina egna erfarenheter.

På Citerus tror vi på upplevelsebaserat lärande. På våra kurser varvas teori och diskussioner med interaktiva övningar i syfte att skapa aha-upplevelser och färdigheter. Du kommer att få inspiration och nya idéer om hur du och din organisation kan utvecklas och effektiviseras.

Se alla våra öppna kurser just nu >>

Skräddarsytt
för ditt företag

Är ni flera från företaget som behöver utbildning? Då kan en företagsintern utbildning vara ett bra alternativ. Alla våra kurser kan genomföras företagsinternt. Ni väljer själva om kursen ska hållas hos er eller i en extern lokal.

Har ni ett behov av att anpassa en utbildning utifrån er verksamhet och era förutsättningar? Då är våra företagsanpassade upplägg att rekommendera. Tillsammans med er skapar vi en skräddarsydd utbildning utifrån er målbild och era behov.

Skicka en förfrågan till oss >>

Workshops & inspiration

Under våra workshops jobbar vi med dina, ditt teams eller din organisations specifika mål och utmaningar. Gruppen leds av en av våra professionella facilitatorer. Vi utgår från en tydlig agenda men med stor lyhördhet för vilka behov som uppdagas under workshopens gång.

Citerus kan erbjuda allt från korta pass till heldagskurser i syfte att hjälpa er att överblicka nya områden, hitta färdriktningen eller inspireras till djupare kunskaper på ett område. Vi är ofta med och inspirerar på konferenser, kick-offer och veckomöten. Hör av dig till oss och berätta vad just ni behöver. Om du inte riktigt vet, kommer vi gärna med förslag. 

Events & rundabord

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då är du välkommen i vanliga fall välkommen till vårt kontor när vi bjuder in till frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Just nu anordnar Citerus regelbundet webinar och rundabordssamtal där vi berättar om nya tekniker och modeller vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter.


På Citerus tror vi på upplevelsebaserat lärande. Under våra kurser och workshops varvas teori och diskussioner med interaktiva övningar i syfte att skapa aha-upplevelser och uppnå en högre grad av inlärning. Du kommer att få inspiration om hur du och din organisation kan utvecklas och effektiviseras samt tillräckligt djup för att efter kursen kunna använda kunskaperna i praktiken.

Frågor om utbildning?

Har ni frågor kring våra kurser? Planerar ni att anordna en företagsintern utbildning på plats hos er? Tveka inte att höra av er till oss med frågor kring utbildning.

[email protected]