ga('send', 'pageview');

Kurser, workshops & events

Kurser, workshops & events

Just nu i kurs- & eventkalendern 🗓️

🧑‍🏫 20-21 aug – Certifierad Scrum Master

🧑‍🏫 27-29 maj – Certifierad Produktägare

Öppna lärarledda kurser

I våra öppna kurser och ledarskapsprogram får du möjligheten att lära av såväl kursledare som deltagare från andra branscher samtidigt som du lär dig när du delar med dig av dina egna erfarenheter.

Kurs:
Certifierad Scrum Master

16-17 april

Kurs:
Certifierad Produktägare i Scrum


27-29 maj

Events & rundabord-samtal

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då är du välkommen på något av våra events vi håller, allt från frukostseminarier och kvällsaktiviteter till webinar och rundabordssamtal där vi berättar om nya tekniker och modeller vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter.

När vi bokat in ett nytt event skickar vi ut information i vårt nyhetsbrev, anmäl dig här!

Workshops & inspiration

Under våra workshops jobbar vi med dina, ditt teams eller din organisations specifika mål och utmaningar. Gruppen leds av en av våra professionella facilitatorer. Vi utgår från en tydlig agenda men med stor lyhördhet för vilka behov som uppdagas under workshopens gång.

Citerus kan erbjuda allt från korta pass till heldagskurser i syfte att hjälpa er att överblicka nya områden, hitta färdriktningen eller inspireras till djupare kunskaper på ett område. Vi är ofta med och inspirerar på konferenser, kick-offer och veckomöten. Hör av dig till oss och berätta vad just ni behöver. Om du inte riktigt vet, kommer vi gärna med förslag. 

Skräddarsytt för ditt företag

Är ni flera från företaget som behöver utbildning? Då kan en företagsintern utbildning vara ett bra alternativ. Alla våra kurser kan genomföras företagsinternt. Ni väljer själva om kursen ska hållas hos er eller i en extern lokal.

Har ni ett behov av att anpassa en utbildning utifrån er verksamhet och era förutsättningar? Då är våra företagsanpassade upplägg att rekommendera. Tillsammans med er skapar vi en skräddarsydd utbildning utifrån er målbild och era behov.

Frågor om utbildning?

Har ni frågor kring våra kurser? Planerar ni att anordna en företagsintern utbildning på plats hos er? Tveka inte att höra av er till oss med frågor.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
E-mail