Kurser, workshops & events

Kurser, workshops och events

På Citerus tror vi på upplevelsebaserat lärande. Under våra kurser och workshops varvas teori och diskussioner med interaktiva övningar. Du kommer att få inspiration om hur du och din organisation kan utvecklas och effektiviseras samt tillräckligt djup för att efter kursen kunna använda kunskaperna i praktiken.

Öppna lärarledda kurser

I våra öppna kurser och ledarskapsprogram får du möjligheten att lära av såväl kursledare som deltagare från andra branscher samtidigt som du lär dig när du delar med dig av dina egna erfarenheter.

Digitala kurser

Vill du lära dig nya saker, men i din egen takt? Vi har digitala kurser där teorin lärs ut i form av både text, förinspelade videogenomgångar och kunskapsavstämningar, som du kollar på när du har tid.

Introduktion till agil projektledning

Kursen vänder sig till dig som är projektledare och som vill lära dig om hur du kan jobba mer agilt i dina projekt.

Events & rundabord-samtal

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då är du välkommen till vårt kontor när vi bjuder in till frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Just nu anordnar Citerus regelbundet webinar och rundabordssamtal där vi berättar om nya tekniker och modeller vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter.

När vi bokat in ett nytt event skickar vi ut information i vårt nyhetsbrev, anmäl dig här!

Workshops & inspiration

Under våra workshops jobbar vi med dina, ditt teams eller din organisations specifika mål och utmaningar. Gruppen leds av en av våra professionella facilitatorer. Vi utgår från en tydlig agenda men med stor lyhördhet för vilka behov som uppdagas under workshopens gång.

Citerus kan erbjuda allt från korta pass till heldagskurser i syfte att hjälpa er att överblicka nya områden, hitta färdriktningen eller inspireras till djupare kunskaper på ett område. Vi är ofta med och inspirerar på konferenser, kick-offer och veckomöten. Hör av dig till oss och berätta vad just ni behöver. Om du inte riktigt vet, kommer vi gärna med förslag. 

Skräddarsytt för ditt företag

Är ni flera från företaget som behöver utbildning? Då kan en företagsintern utbildning vara ett bra alternativ. Alla våra kurser kan genomföras företagsinternt. Ni väljer själva om kursen ska hållas hos er eller i en extern lokal.

Har ni ett behov av att anpassa en utbildning utifrån er verksamhet och era förutsättningar? Då är våra företagsanpassade upplägg att rekommendera. Tillsammans med er skapar vi en skräddarsydd utbildning utifrån er målbild och era behov.

Frågor om utbildning?

Har ni frågor kring våra kurser? Planerar ni att anordna en företagsintern utbildning på plats hos er? Tveka inte att höra av er till oss med frågor.

[email protected]