ga('send', 'pageview');

Konsulter

Så kan vi hjälpa dig

Alla Citerus konsulter förstår affärsprocessen och kan utvärdera flera olika tekniska alternativ utifrån förutsättningarna. Att snabbt kunna gå från idé till produktionsredo mjukvara kräver lättrörliga arbetsmetoder. Sedan vi introducerade Scrum i Sverige 2003 har vi hjälpt hundratals företag och organisationer, både stora och små, att införa enklare och smartare arbetssätt och bli väsentligt mycket bättre på att bygga mjukvara.

Metodkonsulter & Agila Coacher

Citerus förändringsledare tror på agila principer för att hjälpa företag att uppnå sina affärsmål. Konsulterna jobbar metodiskt för att skapa förutsättningar för förändringen, både med team och de ledare som finns i organisationen.

Genom att hitta organisationens egen drivkraft skapas tillit och motivation för förändring. Erfarenheten av tidigare förändringsarbete gör att Citerus konsult även skapar utrymme för skratt och sammanhållning, en förutsättning för att ena gruppen och våga ta steget framåt tillsammans.

Förändringsledaren lämnar efter sig en trygg och adaptiv organisation som har verktyg till framtida förändringar.

Mjukvaruutvecklare

Ge din utvecklingsavdelning förutsättningar att bygga rätt mjukvara med branschens mest affärstänkande mjukvaruutvecklare.

Våra erfarna utvecklare jobbar tillsammans i teamet för att så tidigt som möjligt leverera ett högt kundvärde. De tekniska lösningarna är alltid designade för långsiktighet och kvalitet.

Prestigelöshet och nyfikenheten gör våra teknikkonsulter
till omtyckta teammedlemmar.

Vi utvecklar människor och mjukvara

Nyfiken på era utmaningar!

Med stolthet ligger våra konsulter i absoluta framkant. Inte för att allt nytt är bra, långt ifrån, utan för att nyfikenhet ger kunskap om verktygen som snabbast omsätter visioner i mjukvara. Med vårt pragmatiska synsätt och engagemanget för just det läge ni befinner er i genomför vi förändringar i små steg med mätbara resultat.

Resultat + lärande

Vårt fulla fokus på att skapa värde kommer kombinerat med en pedagogisk personlighet som stimulerar lärande. Det vi erbjuder är så långt mycket mer än ett extra par händer.

Konsulterna

Frontendutvecklare
Produktägare, coach, förändringsledare, team lead
Backendutvecklare
Backendutvecklare
Android utvecklare, Techcoach, Scrum master
Teamchef, produktägare
Backendutvecklare, fullstackutvecklare
Fullstackutvecklare
Agil coach
Frontendutvecklare, scrum master
Utvecklare
Utvecklare
Agil Coach

Hur kan vi hjälpa just dig?