ga('send', 'pageview');

Jobba hos oss

Välkommen till ett bolag där du inte är ett CV i mängden!

Citerus är ett litet personalägt konsultbolag som utvecklar människor och mjukvara.
Vi har fokus på personlig utveckling, utbildningar och kunskapsdelning.

Spännande uppdrag
Vi har kunder och uppdrag inom alla möjliga branscher, och du som konsult bestämmer själv vilka uppdrag du vill ta. Viktigt för oss är att bidra till lösningar och förbättringar som håller även efter att vi bytt uppdrag.

Kunskapsdelning
En hel dag i månaden tar vi hem alla konsulter till kontoret för Citerusdag, där fokus är kunskapsutbyte, företagsutveckling och umgänge.

Personlig utveckling
Varje år investerar vi stort i vårt eget lärande. Vill någon gå på konferens, gå en kurs eller på annat sätt lära sig något nytt så är det fritt att göra det – på arbetstid.

Medarbetarägt
Bolaget ägs av oss som jobbar här, och för alla anställda som vill och kan finns möjligheten att köpa in sig.

Experiment
När vi vill testa något nytt inom företaget, allt från nya organisationsstrukturer till bokklubbar, är vi inte rädda att testa. Vissa experiment blir mindre bra och andra stannar kvar som en del av vår kultur!

Ingen VD
Vi tror på delegerat ledarskap och utrymme för initiativtagande, och har nu gått från ett VD-styrt till ett medarbetardrivet företag.

Lön med både trygghet och frihet
Vi kör rörlig lön där vi lägger en fast procent av timpenningen till den gemensamma kassan. Men som en extra trygghet för tillfällen mellan uppdrag har vi också ha en garanti-lön, och den är samma för alla – inga trappor eller löneförhandlingar!


Skulle du vilja jobba hos oss?

Våra konsulter jobbar med både utveckling och metod, vad är din styrka?
Teknik

Våra teknikkonsulter jobbar med frontend-, backend- och apputveckling

Metod

Metod-konsulterna arbetar som Scrum Masters, Agila Coacher, Produktägare och Förändringsledare m.m

Vill du veta mer innan du ansöker? Ta en fika med någon av oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
E-mail

Några av kollegorna

Backendutvecklare, fullstackutvecklare
Frontendutvecklare
Produktägare, coach, förändringsledare, team lead
Sälj, ekonomi och administration

Om Citerus

Citerus har hjälpt högprofilerade företag i Stockholm att leverera affärsvärde genom tekniska lösningar och hållbara organisationer sedan 1996. Citerus är ett personalägt och värdebaserat konsultföretag med höga ambitioner på personlig utveckling hos alla anställda. Vi är ett inspirationshus där vi delar med oss av våra erfarenheter och ständigt söker ny kunskap.

Vi bygger företaget tillsammans genom att fokuserat och små experiment jobba mot ett gemensamt mål, samtidigt som vi skrattar och har roligt tillsammans varje dag. Agila metoder och mjukvaruutveckling är vår passion.