Kurser | Boka agila utbildningar i Scrum, Java, Domändriven design eller systemutveckling

Citerus utbildningar gör dig trygg i din roll
Pär Buskas, säljchef på Citerus

Vilken är rätt kurs för mig?

Om du vill ha hjälp att hitta rätt bland våra kurser hjälper vi självklart till med det utan kostnad. Ring Pär Buskas på 0736-20 44 80 eller skicka mail →

 

Citerus utbildar löpande medarbetare inom SEB koncernen i agila metoder. Utbildningsinsatsen innefattar fler än 2000 personer och är en del av SEBs satsning på ett lättrörligt arbetssätt.

Aktuella kurser

(RSS)

 

Skräddarsydd kurs

Vi kan designa allt från korta utbildningspass till hela utbildningsprogram som är skräddarsydda för era aktuella utvecklingsbehov. Läs mer →

 

Prenumerera

Våra bästa artiklar, lärorika events och nya utbildningstillfällen direkt till din mailbox.
Prenumerera nu →

Kurser | Boka agila utbildningar i Scrum, Java, Domändriven design eller systemutveckling

Hos Citerus hittar du engagerande ledarskaps- och teknikkurser. Vår pedagogik ger aha-upplevelser som fastnar, och våra kursledare är själva erfarna experter. Vi är redo att dela med oss av våra tips, fallgropar och kraftfullaste verktyg.

Nivå 1: Introduktion och inspiration

Från korta pass till heldagskurser som hjälper dig att överblicka nya områden, hitta färdriktningen och inspireras till djupare kunskaper. Dessa introkurser (som oftast kör på förfrågan) kan vi hålla inom alla våra områden, t.ex. Scrum och agilt ledarskap.
 

Nivå 2: Fundament - Förstå och kom igång

En- eller flerdagskurser med mycket hög interaktivitet. Våra fundamentskurser hjälper dig att upptäcka nya sätt att tänka, ger aha-upplevelser och bygger djupare förståelse. Vi jobbar intensivt med simuleringar, spel och övningar för att lägga grunden för tillämpning på jobbet.
 

Nivå 3: Specialisering - Välj din fördjupning

Våra specialiseringskurser har fokus på färdighetsträning och expertförståelse. Det här är allt från minikurser på en halvdag till flerdagskurser, för dig som vet vad du behöver specialisera dig inom för att nå bättre resultat på jobbet.
 

Workshops - Riktad hjälp för just er

I våra workshops jobbar vi med dina, ditt teams eller din organisations specifika mål och utmaningar. Gruppen leds av en av våra profesionella facilitatorer. Vi utgår från en tydlig agenda, men med stor lyhördhet för vilka behov som uppdagas under workshopens gång.
 

Uppföljning och nätverkande

Alla våra kurser innehåller stora grader av erfarenhetsutbyte bland deltagarna. På våra uppföljnings- och nätverksträffar drar vi det till sin spets. Kom och träffa branschkollegor och få hjälp med dina knivigaste utmaningar just nu.
 
daily
0.9