ga('send', 'pageview');

Ny förstasida draft

Agil utveckling med människor i centrum

Vi är Passionerade. Drivna. Annorlunda.

Vi rekryterar – välkommen till ett bolag där du inte är ett CV i mängden!

Värdesätter du inspirerande kollegor, en genuin kultur och utvecklande uppdrag? Vi är alltid nyfikna på människor som delar våra värderingar. Läs mer här »

Mjukvara med nyfikenhet för hantverket bygger vi skalbara och kostnadseffektiva lösningar som dina användare älskar.

Våra konsulter älskar kod. De brinner för hantverket, men är samtidigt modiga nog att inte koda för sakens skull. Mjukvaran ska utgå ifrån användarnas behov här och nu och samtidigt vara skalbar nog att hålla även i framtiden. Systemen ska hänga ihop och göra vardagen enklare för dina användare. Genom teknisk utveckling, rådgivning, utbildning och coaching hjälper vi ditt team att bygga effektiva arbetssätt som skapar långsiktiga och hållbara resultat. Det är vad mjukvaruutveckling innebär för oss.

Organisation vi ser potentialen i verksamhetens medarbetare och vägleder er till en välfungerande teambaserad organisation.

Våra konsulter har ett naturligt engagemang kring utveckling av människor och organisationer. Med närmre 20 års erfarenhet från agil utveckling har vi lärt oss att människor vill utvecklas och skapa värde, men lyckas inte alltid att nå sin fulla potential i organisationen. Genom att bygga en teambaserad organisation, med fokus på utveckling, innovation och en lärande kultur, skapar vi förutsättningar för att ha roligt och utvecklas. Det leder till långsiktig tillväxt.

Produkt – med nyfikenhet och engagemang guidar vi er att utveckla innovativa och långsiktiga produkter med kundens behov i fokus.

Våra konsulter vågar utmana er produktutveckling och vägleder er att se den ur kundens perspektiv. Genom att skifta fokus från vad ni vill skapa och utveckla till att istället se på vad kunden vill ha. Ni behöver ha rätt produkter, inte många produkter. Därför är det viktigt att fokusera på outcome istället för output. Varför? För att vi vet att det bygger en långsiktig lönsamhet. Vi hjälper er att bygga in innovation i kulturen och vi kommer att ha riktigt roligt längs vägen.

Vi kallar det agil utveckling med människor i centrum.

Mjukvara

Med nyfikenhet för hantverket bygger vi skalbara och kostnadseffektiva lösningar som dina användare älskar.

Våra konsulter älskar kod. De brinner för hantverket, men är samtidigt modiga nog att inte koda för sakens skull.
Läs mer…

Organisation

Organisation vi ser potentialen i verksamhetens medarbetare och vägleder er till en välfungerande teambaserad organisation.

Våra konsulter har ett naturligt engagemang kring utveckling av människor och organisationer
Läs mer…

Produkt

Med nyfikenhet och engagemang guidar vi er att utveckla innovativa och långsiktiga produkter med kundens behov i fokus.

Våra konsulter vågar utmana er produktutveckling och vägleder er att se den ur kundens perspektiv.
Läs mer…

Fråga Tror du vi skulle kunna hjälpa er?

Mjukvara med nyfikenhet för hantverket bygger vi skalbara och kostnadseffektiva lösningar som dina användare älskar.

Våra konsulter älskar kod. De brinner för hanterverket, men är samtidigt modiga nog att inte koda för sakens skull. Mjukvaran ska utgå ifrån användarnas behov här och nu men samtidigt vara skalbar nog att hålla även i framtiden. Systemen ska hänga ihop och göra vardagen enklare för dina användare. Det är vad mjukvaruutveckling innebär för oss. Vi kallar det agil utveckling med människor i centrum.

Genom teknisk utveckling, rådgivning, utbildning och coaching hjälper vi ditt team att bygga effektiva arbetssätt som skapar långsiktiga och hållbara resultat.


Vad vi gör?

  • Vi stöttar ditt team med riktigt vassa utvecklare
  • Vi coachar ditt team, i grupp och individuellt
  • Stöttar ditt team med mjukvaruarkitektur i världsklass
  • Dev Ops utvecklare och coacher


Vårt kursutbud för dig som vill utvecklas:

  • Certified Scrum Master
  • Språk: Java, Kotlin, Scala
  • Domain Driven Design – workshops
  • Microservices, Kontraktstest

Några av våra kunder

Upplevelsebaserat lärande.
Teori, diskussioner och interaktiva övningar!