ga('send', 'pageview');

Johan Östling

Johan Östling

Johan Östling

Utvecklare

Johan är en agil och testdriven fullstack-utvecklare med fokus på hantverksmässighet och kontinuerlig förbättring.

Genom Johans passion för nya språk och tekniker har han en stor verktygslåda och kan snabbt se vad som passar bäst för tillfället och i längden.

Johan håller utbildning och workshops inom testdriven utveckling, Scala och Java.

Uppdragsrapport: Kotlin och en sweet spot för microservicearkitektur 2018-04-23 - I en serie intervjuer får vi vi träffa några av Citerus utvecklare ute på uppdrag. Först ut är Johan Östling en av Citerus starkaste lingvister med erfarenhet av ett stort antal programmeringsspråk.
Microservice Club 2017-08-31 - Det som få vet är att hajpen började som en källarklubb, “Microservice Club”. Där samlades ett gäng utvecklare och arkitekter för att bygga en revolution baserad på små, separata tjänster. Den klubben hade ett antal regler, som tyvärr hittills varit dolda för allmänheten. Vi kan lyckligtvis presentera reglerna här idag, och låta dem ge en mer nyanserad bild av fenomenet.
Tre tips från DDDx 2015 2015-06-26 - Årets DDD-konferens i London bjöd på tal som passade både nyfikna och sedan länge frälsta. Även om du missade flyget och möjligheten att diskutera frågorna med några av de ledande DDD-experterna i världen så finns det inspiration kvar att hämta. Vill du bekvämt kolla in talen i efterhand kan du skaffa ett medlemskap på skillsmatter.com helt utan kostnad. Vi på Citerus tipsar om de presentationer vi fastnade mest för och vill tipsa dig att kolla in.

Några av Johans kollegor

Backendutvecklare, fullstackutvecklare
Sälj, ekonomi och administration
Utvecklare
Teamchef, produktägare