ga('send', 'pageview');

Rundabordsamtal: Psykologisk trygghet

Rundabordssamtal:
Psykologisk trygghet

Hur jobbar ni med att bygga trygga team?

Att uppleva psykologisk trygghet och motivation samt ansvarskänsla i ett team är nyckelfaktorer för att bli ett högpresterande team. Det finns mycket vi både som teammedlemmar och ledare kan göra för att hjälpa det agila teamet att bli mer trygga och högpresterande.

Under detta rundabordssamtal kommer vi fokusera på konkreta aktiviteter och beteenden i våra team som främjar psykologisk trygghet. Formatet på rundabordssamtal är att alla deltagare är där på lika villkor och hjälps åt med kunskapsspridning och diskussioner.

Erika Ornstein kommer hålla ett kortare intro och sedan moderera samtalet plus fixa med diskussionsgrupper i Zoom. Du ska vilja aktivt delta i samtalet, då vi skapar innehållet tillsammans.

Målgrupp

Teammedlemmar och ledare som bryr sig om sina team.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att ha glädje av detta, men ett intresse för teamets utveckling som grupp är essentiellt.

Om du vill läsa på lite om psykologisk trygghet innan samtalet kan vi rekommendera den här videon med Amy Edmondson och Amys egen sida om ämnet, Googles re:work samt våra blogginlägg som berör bland annat detta ämne.

Om moderatorn

Erika Ornstein är en frontendutvecklare och tidigare scrum master, som bryr sig mycket om både teamets välmående och användarnas upplevelse av produkten.

Anmäl dig här!

Kostnad
GRATIS! 🥳

Deltagare
Max 16

Datum 🗓️
Onsdag 20 september

Tid ⏲️
Kl. 08.00 – 08.45

Plats 📍
Zoom (länk skickas ut till deltagare)