Patrik Fredriksson

Som konsult på Citerus har jag turen att tillsammans med en grupp talangfulla personer arbeta med att förvandla idéer till enastående mjukvara.

Vi är riktiga konsulter med stor kunskap och bevisad erfarenhet som utvecklare, agila coacher och förändringsledare. Vi hjälper våra kunder att bygga rätt mjukvara snabbare, med gladare medarbetare. Citerus bistår företag och organisationer att fullt ut omfamna och internalisera digitaliseringen genom ett agilt arbetssätt.

Som utvecklare har jag under mer än 15 år skapat värde genom att bygga mjukvara. Under åren har jag arbetat inom områden som gränsöverskridande logistik, lojalitetssystem, transaktionsintensiva betalningslösningar för e-handel, fysisk accesskontroll och geografisk information, hos stora och små företag och myndigheter. Ständigt på jakt efter enklare lösningar på komplexa problem.

Jag är av Eric Evans och Domain Language, certifierad utbildare inom Domain-Driven Design, och en uppskattad och återkommande talare på internationella konferenser så som  Øredev, Jfokus, JavaOne och QCon.

Roll: Utvecklare 
E-post: [email protected]
Mobil: 0709 – 43 90 84
Twitter: @weakreference
LinkedIn: //se.linkedin.com/in/patrikfredriksson