ga('send', 'pageview');

Om Citerus

Since 1996

Make people awesome. Turn tech into business.

Agile and tech expertise

Rustad för framtiden

Våra konsulter har stor erfarenhet av att ta sig an komplexa problem, ibland under förutsättningar som kan verka omöjliga. Tillsammans arbetar vi fram effektiv teknik som hjälper teamet att verkligen leverera värde.

Genom att förstå och förankra affärsmålen går det lätt att driva både förändringsledning och teknikutveckling.

Vi utmanar både verksamheten och oss själva. Våra uppdrag leder till att både vi och våra uppdragsgivare har utvecklats. Kvar finns robust teknik och förmåga till fortsatt förändring.

Samhälle i förändring

Hela vår värld förändras snabbare än någonsin förut. Citerus tror att alla behöver vara med och forma framtiden. Vi för människor närmare varandra och närmare tekniken. Att underlätta vardagen med teknik ska vara lika självklart som att göra en skiss med en penna.

Citerus har metoder för att få experter och tekniker att prata samma språk samt vilja lösa problem tillsammans.

Vi hjälper/stöttar både företag som är födda in i den moderna tekniken samt etablerade organisationer att leverera med hjälp av teknik.

Inspirationshus

Förändring är ofta läskigt och utmanande, därför är det kraftfullt att lära och inspireras av andra, för att våga ta nästa steg. Kunskapsdelning är en viktig del av Citerus verksamhet, både för våra medarbetare och uppdragsgivare.

Vi bjuder in de bästa i världen och delar gärna med oss av vår egen erfarenhet. Våra utbildningar är upplevelsebaserade där alla deltagare bidrar.  Vi lär ut kraftfulla teorier och hjälper dig att förvandla de upplevelser du får, till insikter som du tar med dig.

Historia

Många pratar om framtidens utmaningar – vi hjälper dig hands-on. Citerus grundades 1996 och har sedan starten drivits av en passion för hur teknik och samarbete i organisationer kan skapa affärsvärde.

Företaget är personalägt med ett stort engagemang för våra uppdragsgivare. Citerus har alltid legat i framkant kring de senaste teknikerna och agila arbetsmetoder.

2003 bjöd vi Ken Schwaber till Sverige för att dela med sig av sin metod Scrum som kom att bli världskänd. Sedan dess certifierar vi varje år många människor i agila principer.

Tack vare vår långa erfarenhet och stora verktygslåda, hjälper vi dig att effektivt testa vad som fungerar bäst för just er organisation.