Vi rekryterar utvecklare!

Citerusgänget växer och vi vill gärna komma i kontakt med dig som svarar JA på följande frågor:

  • Är du en skicklig fullstack-, backend- eller frontendutvecklare?
  • Är du duktig på det du gör utan att tro att du är fullärd?
  • Anser du att förståelse för affären och ett agilt arbetssätt är viktigt för att utveckla bra mjukvara?
  • Är du redan intresserad av verktyg och tekniker så som DDD, TDD, CQRS och Event Sourcing, IaaS/PaaS, microservices, Scrum, Kanban eller Continuous Delivery?
  • Längtar du efter inspirerande diskussioner med likasinnade? Så här kan en typisk Citerusdag vara! Vid ett annat tillfälle hjälpte vi Klarity under en hel Citerusdag!

Som konsult på Citerus arbetar du i sammansvetsade team med närhet till domänexperter, ofta 6-18 månader hos kund. Allt eftersom din erfarenhet växer inom nya miljöer/verksamhetsområden och tekniker/metoder blir du också en effektiv problemlösare som bidrar till förändringar med långsiktig positiv inverkan på kundernas verksamhet.

samuel_gauffin_holmberg_sepia_512x512


“Citerus lockade mig på grund av de anställdas djupa kompetens av att utbilda, leda och medverka inom agila projekt. Ett företag där jag kan utvecklas och trivas i.” /Samuel

 


“Stämningen på jobbet präglas av öppenhet och stor nyfikenhet på ny teknik. En perfekt miljö för att utvecklas och tillgodose sig kunskap – både privat och yrkesmässigt.”  /Håkan

 


“Synen på kompetensutveckling samt det utpräglade kvalitetsmedvetandet är anledningen till att jag valt att jobba hos Citerus.” /Pia

Vi är nyfikna på dig!

Är du nyfiken på att höra mer om hur Citerus funkar och varför vi är ett annorlunda konsultbolag? Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig!

/Fredrika

fredrika_karlsson_sepia_512x512

Ditt namn

Ditt mobilnummer och/eller e-post

Linkedinlänk

Människa eller robot? (skriv bokstäverna du ser)
captcha

Accelerera din utveckling på Citerus!

Välkommen till ett bolag där du inte är ett CV i mängden och du kan testa olika miljöer.

Inspirerande kollegor

Hos oss blir du del av en grupp vetgiriga, modiga och helhetstänkande konsulter, erkända utvecklare och agila experter som är generösa med sin kunskap.

Annorlunda kultur

Varje år investerar vi stort -på arbetstid- i vårt eget lärande. Vi tror på delegerat ledarskap, utrymme för initiativtagande och många anställda har valt att bli delägare i Citerus.

Utmanande uppdrag

Våra kundrelationer bygger vi med bolag där vårt kunnande gör stor nytta, där behovet är stort av ny teknologi och nya effektivare sätt att arbeta.

logosoup_large