ga('send', 'pageview');
Categories
Blogg

Dags att kolla in Kotlin!

Lägg dig före andra organisationer och lär dig mer om Kotlin, oavsett om du vill förenkla era kodnystan, korta ner utvecklingstiden eller väcka nyfikenhet hos utvecklare som är öppna att byta uppdrag eller arbetsgivare.

Popularity of Programming Language Index

PYPL Index skapas utifrån Google Trends där antalet sökningar på handledningar för olika programmeringsspråk är utgångspunkten. Det är en ledande indikator med potential att förutspå framtiden. Kotlin trendar uppåt månad efter månad.

För att hjälpa dig ligga ett steg före delar vi med oss om våra tankar om Kotlin.

Rapporten från en av våra konsulter efter att teamet testat Kotlin.

…Kotlin har gjort oss mer produktiva på kort tid, koden blir mindre och tydligare än i Java…

Exemplet som visar hur Kotlin utmärker sig från Java.

…ett språk som är lättare att lära sig än andra funktionella JVM-språk samtidigt som det är mer kortfattat och typsäkert…

Introduktionen till Kotlin och hur det fungerar.

…Bäst lämpat är språket för backend-programmering, där dess förmåga att kopplas ihop med existerande javakod är en stor vinst, och för Android-appar…

Kursen som ger dig eller teamet en kickstart att komma igång.
Gör en intresseanmälan oavsett om du är nyfiken på nästa öppna tillfälle eller vill ha företagsanpassad inspiration på plats.

Vi är nyfikna på dig! Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tänker om Kotlin just nu. Är det en trend? Vill du lära dig mer? Funderar du på hur du får igång teamet att koda Kotlin?

By Sandra Ahnkron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *