ga('send', 'pageview');
Categories
Blogg

Träffa oss på Jfokus 2020

Vi ser fram emot att träffa dig i pauserna på Jfokus och prata om allt från kotlin till DDD, vår inställning till SAFe, förändringsfacilitering, världsproblemen och hur vi kan bidra till en bättre värld.

Tävla med oss och rädda klimatet

Gnugga geniknölarna och knäck våra nördiga bildgåtor. För varje gåta du lämnar in svar på skänker vi 10 kr till Naturskyddsföreningen.

Få hjälp att bli konferenstalare

Dessutom berättar vi gärna om hur vi stöttar varandra att utveckla konferenstal på Citerus och hjälper dig direkt på plats att fånga eller formulera ditt inskick till nästa Jfokus!

Passa på att prata med våra konferenstalare!

Tobias Modig är en utvecklare, coach, talare och lärare som värderar clean code och goda vanor lika mycket som en positiv arbetsmiljö. Han brinner för kompetensdelning och avslöjar gärna sina tips och tricks likväl som egna misstag. På Jfokus har du chans att lyssna till ett tankekittlande tal som lockar till skratt om fördelen med att bli gammal, varför vi inte ska befodra alla gamla utvecklare att bli chefer och nyttan med att vara kontrollerat långsam.

Markus Lindgren är en utvecklare med starkt affärsfokus. Han brinner för automatiserad teststrategi och tycker att det är ett ämne som förtjänar mycket mer uppmärksamhet. Sedan tidens början har testpyramiden dominerat landskapet för testautomation. Men nu är en ny spelare här: Sumo. Beväpnad med vapen som testgiltighet och domändriven testning krossar Sumo testpyramiden. Ta chans att lyssna på Markus under Jfokus då han berättar hur allt hänger ihop.

Innan sista fikat på Jfokus sista dag får du chans att lyssna till Tobias Modig.
Presentation: Get old, go slow, write code!
5 februari 14:00 – 14:50 Room C3

Under sista fikat på Jfokus är det dags för utlottning av vinnare i vår monter!

Efter fikat är det dags att återvända till samma rum och få del av tankarna från Markus Lindgren.
Quickie: Sumo crushes the test pyramid
5 februari 15:35 – 15:50 Room C3

I pauserna har du chansen att möta flera av oss, på samma plats där vi brukar vara utanför stora keynote salen.

By Sandra Ahnkron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *