ga('send', 'pageview');
Categories
Metod

Enkel introduktion till lättrörlig produktutveckling

För verksamheter och företag som blivit nyfikna på vad som händer inom lättrörlig (agil) utveckling och hur de kan tillämpa praxis själva håller jag ett föredrag och grundutbildning om detta. Jag har destillerat ner de viktigaste delarna i en liten bok på 11 sidor med titeln Introduktion till lättrörlig produktutveckling med Lean och Scrum som du kan läsa eller ladda ned i PDF eller till din favoritläsare (jag använder själv Sonys PRS-600). I den sätter jag verktyg som Kanban, pulsmöten, visuell styrning i samband med att organisera, leda och arbeta i en lättrörlig verksamhet.

mikael-lundgren För verksamheter och företag som blivit nyfikna på vad som händer inom lättrörlig (agil) utveckling och hur de kan tillämpa praxis själva håller jag ett föredrag och grundutbildning om detta. Jag har destillerat ner de viktigaste delarna i en liten bok på 11 sidor med titeln Introduktion till lättrörlig produktutveckling med Lean och Scrum som du kan läsa eller ladda ned i PDF eller till din favoritläsare (jag använder själv Sonys PRS-600). I den sätter jag verktyg som Kanban, pulsmöten, visuell styrning i samband med att organisera, leda och arbeta i en lättrörlig verksamhet.

Ladda ned: Introduktion till lättrörlig utveckling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *