ga('send', 'pageview');

Jim Rönnqvist

Jim Rönnqvist

Jim är en erfaren coach för team och organisationer i olika branscher. Han har under sin resa hjälpt företag och organisationer i att främja samarbete, anta deras utmaningar att bli mer effektfulla och att nå sina syftesdrivna mål.

Väl medveten om att det krävs förändring och förflyttning hela vägen från ledningen ut till kapillärerna där kärnan i arbetet sker, Ways of working. Ofta gäller det att enheter och avdelningar behöver samarbeta bättre. Ledarskapet inom och runt teamen behöver skapa förutsättningar för att teamen ska känna trygghet och stolthet samt kunna leverera värde med hög kvalitet i ett högt tempo. Individer och team behöver veta vad det innebär att vara en del av ett högpresterande team med stort ansvar och förtroende.

Allt detta kräver ett stort tålamod och förståelse för vad grupputveckling och förbättringsarbete innebär i praktiken.

Jim är en lagspelare som inte tvekar på att både hålla samman och vara en del av ett större sammanhang.

7 Rules for Positive Change – Esther Derby 2024-03-20 - Vi på Citerus har en bokcirkel och denna gång valde vi boken med det förhållandevis uttjatade ämnet Förändring Alla kan vi till vardags referera till ämnet. – Ingen dag är den andre lik, allt runt omkring oss förändras i en allt snabbare takt och komplexiteten, graden av det okända, blir allt högre. Det som fungerat […]

Vill du ta hjälp av Jim?

Kontakta Fredrika Karlsson

Via telefon 076 209 98 91 eller varför inte använda följande smidiga formulär:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
E-mail

Några av Jims kollegor

Android utvecklare, Techcoach, Scrum master
Agil coach
Sälj, ekonomi och administration
Teamchef, produktägare