ga('send', 'pageview');
Categories
Metod

Blixttalen på Agila Sverige 2015

Missade du årets agila happening? Var du inte på Agila Sverige 2015 gick du miste om ett fantastiskt mingel, smart arr och mängder av intressanta diskussioner. Men, som tur är har alla blixttal spelats in och fortsätter inspirera. Vi listar några tal som har potential att göra underverk ifall du sprider dem till dina kollegor.

Missade du årets agila happening? På Agila Sverige 2015 har, som tur är alla blixttal spelats in. Du behöver bara ångra att du missade ett fantastiskt mingel, smart arr och mängder av intressanta diskussioner. Vi listar några tal som har potential att göra underverk ifall du sprider dem till dina kollegor.

 

Tankeväckande

Hur kan ni utveckla samarbetet mellan teknik och affär? Dan Eidmark och Sandra Ahnkron kartlägger Dödliga beteenden i utvecklingsorganisationer Här på bloggen hittar du vår koncisa summering!

Lärorikt

Läge att hoppa på senaste tekniktrenden? Johan Östling förklarar: Reaktiv programmering är inte motsatsen till proaktiv!

Tänker ni utanför boxen? Få inspiration till nästa möte av Tobias Fors och Sex plus en hatt

Agilt ur ett större perspektiv

Ett tal som värmer hjärtat och visar på värdet av att vi inspirerar andra utanför vår bransch får du av Anna Odhner i talet Vad händer när man utbildar ett lärarlag i agilitet?

Behöver du övertyga någon om att satsa agilt? Tomas Jansson summerar centrala fynd från sin forskning i talet Hur agilt arbetssätt skapar motiverade människor och vad det innebär – en systematisk forskningsstudie

By Sandra Ahnkron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *