ga('send', 'pageview');
Categories
Blogg

Välkommen (tillbaka) Fredrika

Vi är otroligt glada över att kunna välkomna Fredrika tillbaka till oss. Fredrika har jobbat på Citerus tidigare och är nu tillbaka som en del av stabsfunktionen. Vi passade på att ställa några frågor för att se hur de första veckorna på jobbet varit.

Hur ser en vanlig dag ut?
Just så här i remotetider börjar vi med en check in varje morgon och stämmer av läget, vad man ska pyssla med under dagen. Det är bra för att få lite daglig kontakt med kollegorna. Längtar till man kan vara på kontoret igen då vi har kurser, frukostseminarium och meet-ups. När allt är igång och man får träffa mycket människor. Det är fix och trix med frågor som dyker upp från olika håll, vissa saker man får lösa direkt och vissa saker som ska planeras och kräver framförhållning. Passar mig perfekt, vill vara involverad i det mesta och ha en bra överblick för att kunna göra mitt jobb bäst. Se till så att allt flyter och att alla har det bra.

Hur har det gått att jobba remote?
I och med att jag kom tillbaka igen till Citerus så är det lite nya saker som hänt, vissa saker har varit lite svårare att uppdateras sig på remote men tycker att det funkat förvånansvärt bra. Vi kör på med remote eftermiddagsfika varje dag, likaså remote lunchträning, vilket också känns viktigt.

Vad är det bästa med att jobba på Citerus?
Alla fina kollegor är det allra bästa! De är smarta, glada, nyfikna och har ett otroligt engagemang. Även sättet att arbeta på här, att man får testa nya saker. Jag vill skratta varje dag på jobbet och det får jag här.

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar så hänger jag med familjen och går på barnens aktiviteter eller bakar. Älskar att “kafferepstassa” länge och långsamt i skogen på trixiga skogsstigar och har på äldre dar upptäckt Crossfit, kul och utmana sig själv lite.

By Frida Wallentin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *