ga('send', 'pageview');
Categories
Citeruskulturen

Mot Atomic Object

Citerus konsult Linnea Cronfalk är på Craftmanship Exchange hos våra vänner på Atomic Object i USA. Craftmanship Exchange är en del av Citerus fokus på kunskapsutbyte och erbjuds två Citerus konsulter per år.

linnea-cronfalk

När jag hörde talas om Craftmanship Exchange så fanns det ingen tvekan om att det var något jag ville ta del av, det lät som en spännande utmaning och samtidigt en grym upplevelse – en vecka i Grand Rapids, Michigan på ett coolt bolag som har många likheter med Citerus. Med bara ett par dagar kvar till avresa så kan jag sammafatta mina känslor med tacksamhet över att få åka, lagom mycket nervositet och stor nyfikenhet på vad som väntar.

Under en vecka kommer jag att ingå i ett team på Atomic Object och få en inblick i deras arbete med ett spännande kundprojekt, där jag kommer att få lära mig en hel del nya tekniker. Atomic Object har stor erfarenhet av produktutveckling i samarbete med kunder och det ska bli intressant att se hur de arbetar med innovation och hur de lyckas med samarbetet mellan interna team och kund. Jag ser fram emot att få ta del av kulturen på Atomic Object och träffa alla medarbetare. Precis som Citerus så verkar det vara ett inspirerande bolag som drivs av individens engagemang och utveckling.

Jag ser Craftmanship Exchange som ett sätt för Citerus och Atomic Object att hjälpa varandra utveckla individer och dela erfarenheter med ett liknande bolag. Med det så oroar jag mig desto mindre över hur jag ska leverera värde under min vecka på Atomic Object och fokuserar snarare på att göra det mesta av möjligheten jag fått att se nya perspektiv som jag kan ta med mig tillbaka till Citerus och våra kunder.

Med mig på flighten tillbaka till Stockholm finns Jared Sartin från Atomic Object och vi ser fram emot att dela med oss av en vecka med Citerus. Jag är säker på att vi båda kommer att ta med oss en riktigt värdefull upplevelse hem.

By Admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin nec neque a lacus hendrerit volutpat. Donec dignissim lacus risus, sed dignissim nibh hendrerit vel. Vestibulum placerat risus at mauris hendrerit, nec facilisis nulla blandit. Pellentesque fringilla ornare leo vel commodo. Morbi in imperdiet lectus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *