ga('send', 'pageview');
Categories
Blogg Medarbetare Mjukvaruhantverk Team Teknik Utbyte & Lärande

Träffa frontendaren Erika

Vad jobbar du mest med nu för tiden?

Det är frontend med fokus på React som gäller just nu för mig. Det har dels varit endel tjänster för befintliga kunder (läs. “mina sidor” etc), och tidigare har det också varit en hel del företagsinterna verktyg och arbetsflöden.

Var brukar du känna dig mest värdefull? Alltså, i vilken typ av uppdrag tycker du att du kan bidra mest?

I korsfunktionella team där jag får vara med och samarbeta med fler delar av organisationen så jag aktivt kan bidra till helheten kring produktutvecklingen. Jag gillar när jag får jobba med att utveckla användbarheten av produkten!

Nämn något du gjort på sistone som du kände var värt segergester (hjula, nävarna i luften, etc)?

På ett av mina senaste uppdrag bidrog jag till att skapa ett bättre inloggningsflöde som blev enklare och tydligare för användarna hos kunden. Dessutom blev det förenklad kod med färre specialfall vilket för det lättare vid framtida utveckling. Det är roligt när det blir bättre både för användare och oss utvecklare.

Vad händer i sommar?

Jag kommer satsa på att cykla mycket med familjen och hitta på saker relativt nära hemmet. Det känns bra att bidra till mindre utsläpp samtidigt som vi rör oss och sparar en slant.


Anlita Erika om ditt team behöver en duktig frontendutvecklare med användbarhet i fokus!

Du kan maila henne direkt på [email protected]

By Johan Söderström

Produktägare, coach, förändringsledare, team lead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *