ga('send', 'pageview');
Categories
Agilt Blogg Medarbetare Metod Team Utbyte & Lärande

Träffa produktägaren Johan S

Hur brukar du beskriva dig och dina roller?

Jag vill säga “coachande”, men det låter rätt klyschigt. Ligger alltid någonstans inom någon roll där jag driver på den agila produktutvecklingen. Jag tenderar att fokusera minst lika mycket på att förbättra och förenkla arbetssätt och processer som att utföra “arbetsuppgifterna”.

Vilka arbetsuppgifter eller situationer på jobbet får dig att glömma bort tiden?

När jag håller små mini-workshops, seminarier eller kurser. Då går jag fullständigt in i det och glömmer själv att ta paus och plötsligt har en halv dag gått.

Vad tycker du är roligast med att vara konsult?

När någon i förlängningen får användning av det jag pratat eller tipsat om. Ibland kan man se att andra har plockat upp någonting som jag har hjälpt dem med eller att de kommer tillbaka och säger att “nu blev det bättre, tack vare att vi gjorde såhär”. Det är kul!

Vad gör du när du inte jobbar?

Klättrar, kodar med ChatGPT (senaste hobbyn), spelar brädspel, provar vin, spelar golf, cyklar i skogen…många olika saker. En hel del aktiviteter släpar jag med barnen på, förutom vinprovningen då! Nu har också båda barnen hakat på att bli scouter – det känns jätteroligt!


Anlita Johan om ni behöver hjälp med lösningar för att t ex. komma ur en tuff situation eller bara lyfta er produktutveckling långsiktigt!

Du kan maila honom direkt på [email protected]

By Erika Ornstein

Frontendutvecklare, scrum master

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *