ga('send', 'pageview');
Categories
Metod Teknik

Vi åker på QCon London på onsdag!

Nu på onsdag går QCon av stapeln i Storbritannien och jag och min kollega Marcus peppar hårt på tre dagar med några av världens främsta talare inom systemutveckling och den agila världen. Följ med oss till London på Twitter och vi lovar att vi kommer dela med oss av vår upplevelse på alla möjliga vis!

Min första fråga till en kompis eller kollega efter en konferens är alltid “Vilka presentationer ska jag Googla?” eller “Var det någon presentation som gav dig en ordentlig aha-upplevelse?”. Jag ser ett stort värde i att kunna fråga någon vars omdöme jag litar på vad jag bör kolla in närmare. Utan att antyda att vi besitter detta omdöme skulle vi vilja erbjuda er en möjlighet att få vår bild av QCon London som inleds nu på onsdag 🙂

Marcus ser fram emot att ta del av det senaste inom molnarkitektur, big data och distribuerade system. Jag har fastnat för Mind Matters At Work och Engineering Culture men skulle aldrig missa ett tillfälle att se Dan North in action. Vi har lite olika fokus men QCon som konferens är heltäckande och vi hoppas på många timmar av inspiration.

Vi kommer försöka ge er lite glimtar från presentationerna vi gillar och tipsa om speciella sessioner som gav oss en extra energiinjektion.

Utöver det vet man ju aldrig vad London kan tänkas bjuda på för överraskningar!

Följ oss på Twitter:

http://twitter.com/chrisandcode

http://twitter.com/marcusolsson

Och här på bloggen så klart!

 

By Christoffer Hellgren

Agil coach, Utvecklare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *